Om STEEL

Om Steel ApS (18)

Steel – vi kan lidt mere

STEEL ApS er en alsidig og nytænkende smedevirksomhed med unikke løsninger indenfor stål, aluminium, plast og plastsvejsning.

Vores kerneprodukt er centreret om teknisk industrielle konstruktioner og montage, herunder bla. til spildevandsektoren. Her har vi på få år formået at skabe os en niche, der har givet os opgaver over hele Danmark og referencer som Hillerød Renseanlæg, Kyndbyværket, Københavns Energi- og Vand, Biofos, Aalborg renseanlæg og mange andre. Vi har en målsætning om fortsat at vokse med virksomheden.

Historie

STEEL ApS er en videre førelse af firmaet IMEK ApS, som blev grundlagt i 2004 af brødrene Karsten og Steffen Hovmand, med en faglig baggrund som hhv. maskinarbejder og teknikum produktions ingeniør. Siden er virksomheden vokset ved ansættelse af dygtige faglærte med arbejdere, samt med en udvidelse af ingeniørstaben.

Vi har været sparringspartnere på mange specielle løsninger, og vi deltager ofte som samarbejdspartnere i udviklings- og planlægningsfasen på et nyt produkt.

Vi udfører gerne bestillingsopgaver og har stor erfaring med ideudvikling af skræddersyede løsninger. Et veludstyret værksted og en stab af dygtige medarbejdere, sikrer at vi altid kan garantere vores kunder en professionel og individuel løsning. Vi tilbyder komplette løsninger fra idé til montage.

Kontakt os og lad os finde en løsning der passer til dig.